Webdesign


B-Minded maakt websites die u het gewenste resultaat opleveren. Wij bouwen, ontwerpen, beheren en maken uw site zoekmachine vriendelijk. Voor een website met een fantastisch webdesign, bent u bij ons aan het juiste adres!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat u kunt besparen op een website met gewenst design. Websites worden al gemaakt vanaf € 500,- excl. BTW!


Het belangrijkste medium van dit moment is het internet. Een website is tegenwoordig het visitekaartje van bedrijven. Als je website er slecht uitziet loop je bezoekers mis. Als je website niet scoort binnen Google, loop je ook bezoekers mis. En als je bezoekers mis loopt, loop je ook inkomsten mis. Dat is zonde en onnodig.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen van mooie, creatieve websites, die zoekmachine vriendelijk zijn opgezet. Hiermee heeft u al de helft gewonnen. Bij elke nieuwe website kijken wij zorgvuldig naar de elementen, die ervoor zorgen dat uw website mee gaat tellen op de markt. Als wij het hebben over elementen, dan praten wij over het logo, de indeling van uw pagina, de opmaak van uw pagina, de structuur van uw website en de kleuren die worden gebruikt voor uw website.
Al deze elementen vallen samen onder de noemer webdesign.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende website design pakketten, waarin u gebruik maakt van onze kennis op gebied van zoekmachine optimalisatie en uw website dus geoptimaliseerd is volgens de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Zo zorgt u ervoor dat u een mooi design op uw site heeft en kan genieten van de vele extra’s op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wat inhoud een goed functionerende site, waarbij u de juiste bezoekers naar uw site krijgt.

De pakketten bieden u een redelijk standaard uitrusting, natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden, afhankelijk van de door u gewenste functionaliteiten en de omvang van de website. Als u specifieke wensen heeft of een webshop wilt laten ontwikkelen, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Bekijk onze Portfolio!

B-minded, webdesign bureau Amsterdam, Almere, Haarlem en Badhoevedorp.