Webdesign en Optimalisatie SEO

Website nodig of vernieuwen? Wij ontwerpen, bouwen en beheren uw site.

Wij werken samen met een groepje freelancers voor het maken van uw website, webshop of concept. Hierdoor kunnen wij u een compleet aanbod doen en op alles inspringen. Wij doen alles van de bouw, het ontwerp, beheren, hosten, tot het copywriten aan toe. Voor de leukste en gaafste concepten, neem contact met ons en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Vernieuwend webdesign,
Wij zijn een jong en innovatief bedrijf, die open staan voor de nieuwste ontwikkelingen op de internet markt. Wij blijven onszelf trainen op de nieuwste ontwikkelingen, (internet is namelijk een constant veranderende media) om u zo een optimale service te kunnen bieden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw site de sfeer uitstraalt van uw bedrijf en dat uw huisstijl wordt ontwikkeld of aangemaakt.

Kortom u kunt voor uw gehele website bij ons terecht!

Welke keuzes kunt u maken,

  • Wij hebben een aantal standaard templates voor u. Het is ook mogelijk om een template te laten maken naar eigen ontwerp.
  • Voor het bouwen werken wij met een betrouwbare CMS.
  • En het beheren doen wij op een snelle en stabiele server.
  • Voor SEO kunt u kiezen wat u wilt, de prijs is hiervoor dan ook op aanvraag.
  • Geoptimaliseerde teksten worden per onderwerp volledig uitgezocht.
  • Voor Internet marketing kunt u kiezen, het marketingplan wordt op maat gemaakt.
  • Wij kunnen ook uw logo en huisstijl ontwikkelen.

Om te weten wat het concept wat u in uw hoofd heeft zitten kost? Of om ons een concept neer te laten zetten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u met de vraagstukken betreft uw website.