Over mij

Mijn naam is Sabina Daggelder (1980) en ik ben freelance internet copywriter. Ik schrijf dus voornamelijk teksten voor het internet. Hoe dat zo is gekomen, ga ik je vertellen.

Mijn grootste passie is schrijven, daardoor ben ik de studie Journalistiek en Nieuwe Media gaan volgen. Tegelijkertijd ben ik begonnen mijn kennis en passie te combineren op een blog over beauty, cosmetica, lifestyle, mode en wellness, door lezers te informeren over de laatste nieuwtjes via leuke artikelen. De artikelen verschillen van leuk en grappig, naar informatief en leerzaam.

Uiteindelijk wil ik als freelancer in het vak, graag een boterham verdienen en met het schrijven van artikelen op een blog is dat lastig.
Mijn vriend is SEO’er en heeft wel eens hulp nodig bij het schrijven van teksten. Zo ben ik dus begonnen met het schrijven van teksten voor websites. Waarbij ik het super leuk vindt om te zien dat de teksten scooren binnen de zoekmachines. Doordat ik wel van een uitdaging hou, ben ik mij gaan focussen op het SEO copywriting. En……. met succes!

Inmiddels schrijf ik voor verschillende opdrachtgevers voor de zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Hierbij doe ik eerst een analyse over het onderwerp, lees mij in en hou en keyword onderzoek. Hierdoor kan ik goed scorende teksten maken.

De teksten die ik maak zijn makkelijk leesbaar voor de bezoekers van de websites, in de teksten verwerk ik veel creativiteit, waardoor de lezers worden verleid tot het lezen van de tekst.

Natuurlijk sta ik altijd open voor een leuke uitdaging, mocht jij een leuke uitdaging in schrift voor mij hebben, neem dan contact met mij op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ik sta altijd open voor idee├źn, suggesties en aanvullingen.

groetjes Sabina

I am selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.