Freelance Copywriter – Copywriting

Over copywriters is veel te lezen, zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is een Copywriter en wat doet ie?
Een copywriter is een persoon die door middel van een schrift en een concept praat met de juiste doelgroep. De copywriter is een specifieke reclame tekstschrijver die meestal geen mooie grammaticale teksten maakt, juist expres een taalfout maakt en geweldige concepten bedenkt en daarbij direct de beelden in zijn of haar hoofd ziet. Dit allemaal om de desbetreffende doelgroep aan te kunnen spreken in hun eigen denkwijze.
Want zeg nou zelf, als je met je vrienden praat maak je er toch ook geen neerlandicus training van? Dat is nou exact wat wij dus ook niet doen. Elke copywriter “klus” is daarom ook een uitdaging om te doen.

Om voorbeelden te geven van het werk, denk aan reclameteksten, flyers, direct mail, advertorials, tv commercials en alles wat maar op een pakkende en wervende manier bij de klant aan moet komen.

Er zijn steeds meer freelance copywriters, die zich ook op SEO gebied specialiseren. Maar hoe weet je nou voor welke je moet kiezen? Het gaat bij copywriting vooral om de klik, zonder klik is het erg moeilijk om concepten te bedenken. Bijna elke freelance copywriter weet hoe het werkt met SEO en Google. Dit is een verrassend en variabel iets. Zoekmachines passen steeds een wisselende selectieprocedure toe, waardoor je bovenop het nieuws moet zitten, om up to date te blijven en zo wel op alles in kan spelen.

Wij zitten overal bovenop en kunnen dus snel op alle veranderingen inspelen, dit komt mede door de SEO’ers in ons team. Wij schrijven voor u pakkende en wervende teksten en bedenken de passende concepten. Zodat u kunt scoren met uw bedrijf!

Wilt u meer van ons weten, neem dan contact met ons op. Wilt u liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen dat kan natuurlijk ook!