Home

Welkom bij B-Minded.

B-Minded:
Webdesign en Optimalisatie, Journalistiek en Schrijven, Cosmetica en Verkoop, Marketing en Trainingen.

B-Minded een jong en innovatief bedrijf, welke van uitdagingen houdt.

B-Minded is Januari 2010 gestart, na jarenlang voor verschillende werkgevers te hebben gewerkt, was de tijd daar om voor mijzelf te beginnen. Mijn specialisaties liggen vooral bij Journalistieke vaardigheden, schrijven en webdesign en het optimaliseren van webpagina’s. Vol enthousiasme schrijf ik voor u de mooiste geoptimaliseerde teksten en met creativiteit wordt uw pagina een hit. Dankzij een hoge mate van betrokkenheid, klantgerichtheid en een persoonlijke benadering kan ik u garanderen dat de inzet honderd procent is en uw pagina succesvoller zal zijn dan ooit.  Voor enkele voorbeelden van mijn projecten kunt u een kijkje nemen op de volgende site’s:

Maar ik doe nog meer…..

Ik houdt mij bezig met Marketing en dan vooral met internet marketing. Geef ik trainingen die vooral gericht zijn op het verbeteren van de verkoop,  het op de juiste manier solliciteren en cosmetica trainingen.

Wilt u specifieker iets weten over mijn Freelance werkzaamheden en hoe u met mij in contact kunt komen, kijk dan bij contact of op de diverse pagina’s en klik op een van de links hieronder:

Webdesign en optimalisatieJournalistiek en Schrijven – Cosmetica en verkoopMarketing –  Trainingen Contact

Follow businesszzp on Twitter

B-Minded

Promoot jouw pagina ook